خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الکعبی: امنیت عراق در اولویت است/ العامری: باید در منطقه صلح پایدار برقرار کنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 09:26
رهبران جنبش نُجَباء و سازمان بدر در دیدار با یکدیگر آخرین تحولات مربوط به عراق و منطقه را مورد بررسی قرار دادند.
دبيركل،ديدار،عراق،الكعبي،العامري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق با حضور در مقر مرکزی مقاومت اسلامی نُجَباء در بغداد، با شیخ اکرم الکعبی دبیرکل این جنبش دیدار و گفتگو کرد.
طرفین در این دیدار، آخرین تحولات مربوط به عراق و منطقه را مورد بررسی قرار دادند.
شیخ «اکرم الکعبی» با اشاره به لزوم اهتمام همزمان به تأمین امنیت عراق در کنار مسائل سیاسی، نابودی کامل هسته‌های خاموش داعش را خواستار شد.
وی تأکید کرد: نباید اجازه دهیم که تروریست‌ها هر چند وقت یکبار با انجام عملیات در برخی استان‌ها، فضای امنیتی کشور را دچار بی‌ثباتی کنند.
العامری نیز در این دیدار ضمن تأیید اظهارات دبیرکل نُجَباء، به تحولات منطقه اشاره کرد و استقرار صلح پایدار در کشورهای همسایه را ضروری دانست.
انتهای پیام/