خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفکر بسیجی گره‌های زیادی از کشور باز می‌کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 12 بهمن 1403 - 13:30
فرمانده سپاه استان گلستان هدف از برگزاری رزمایش اقتدار را اعلام آمادگی بسیج برای حضور در میدان های مختلف دفاع از نظام اسلامی برشمرد و گفت: در شرایط فعلی هم شاهدیم که هرجا تفکر بسیجی در کشور وجود داشت گره های بزرگی از نظام و انقلاب اسلامی باز شد.
انقلاب،اسلامي،بسيج،رزمايش،پيروزي،نينوا،بسيجيان،بسيجي،گرگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار علی ملک شاهکوهی امروز در رزمایش اقتدار الی بیت‌المقدس گردان‌های بسیج با گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی اظهارکرد: بسیج یکی از مولودهای مبارک انقلاب اسلامی است که از ابتدای پیروزی انقلاب برای حفظ و دستاوردهای آن از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.
فرمانده سپاه نینوا استان خاطرنشان کرد: بسیج در دفاع مقدس نقشی مهم و تعیین کننده داشت و در کنار سایر رزمندگان و نیروها، نتیجه و سرنوشت جنگ را به نفع ملت ایران رقم زد.
وی بیان کرد: در شرایط فعلی هم شاهدیم که هرجا تفکر بسیجی در کشور وجود داشت گره‌های بزرگی از نظام و انقلاب اسلامی باز شد.
امروز گردان‌های بسیجی ما پر است از جوانانی که نه پیروزی انقلاب و امام خمینی (ره) را دیدند و نه دفاع مقدس را درک کردند.
ملک شاهکوهی گفت: هدف از تشکیل بسیج این است که اعلام کنیم آماده هستیم تا هر زمانی که نیاز باشد پای کار انقلاب اسلامی خواهیم بود.
این حضور و آمادگی‌ها باید برای این باشد که در ادامه مسیر انقلاب موثر باشیم و تکالیف خود را در برابر دشمنان به درستی ادا کنیم.
وی ادامه داد: یکی از دلایلی که سبب شد تا این رزمایش به نام شهید زاهدی نامگذاری شود، ضرورت انسجام و اعلام آمادگی بسیجیان و همچنین ارتقای آمادگی و توان رزمی آن‌ها است.
فرمانده سپاه نینوا استان گفت: رزمایش اقتدار الی بیت المقدس امروز در گرگان و سه شهرستان دیگر برگزار شد تا بسیجیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنند.
انتهای پیام/