خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین مسکن یکی از مهمترین دغدغه‌های مردم است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 بهمن 1403 - 17:24
مشگین‌شهر - سرپرست فرمانداری مشگین‌شهر گفت: تأمین مسکن یکی از مهمترین دغدغه‌های مردم است که باید به طور جد در اولویت مسئولین مرتبط باشد.
مسكن،مشكلات،ملي،نهضت

مهدی بخشی در حاشیه بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طرح اقدام ملی مسکن و بررسی مشکلات و موانع از برنامه‌های اولویت دار این شهرستان است.
سرپرست فرمانداری شهرستان مشگین‌شهر با بیان اینکه تأمین مسکن یکی از مهمترین دغدغه‌های مردم است، گفت: نهضت ملی مسکن از اصلی‌ترین طرح‌های دولت به‌شمار می‌رود.
وی با اشاره به اینکه تهیه مسکن برای مردم، از دغدغه‌های مهم به شمار می‌آید، افزود: ناتوانی در تهیه مسکن، مشکلات عدیده‌ای به همراه دارد و بالا رفتن سن ازدواج جوانان یکی از این مشکلات است.
بخشی بیان کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، وظیفه تأمین مسکن مردم به دولت‌ها سپرده شده هست و دولت‌ها با طرح‌ها و پروژه‌های متنوع، در راستای حل این مشکل تلاش می‌کنند.