خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 14 آذر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حقایقی تلخ درباره فست‌فود‌ها که شاید ندانید

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:37
در این مطلب به شرح حقایقی تلخ درباره فست فودها می پردازیم.
ناهار،آشپزي،شستن،طبخ،پركالري،زندگي،خانواده،انتخاب،كودكان،حاو ...

خلاصه خبر

در خانه نیز وقتی برای شستن و آماده‌سازی آن‌ها و در نتیجه شستن ظروف پس از صرف غذا تلف نمی‌کند.
پس مسلماً برای این فرد استفاده از فست‌فود یعنی صرفه‌جویی در وقت و انرژی.
کاهش فعالیت بدنی برای رفع نیاز‌های اولیه زندگی یعنی خوردن و آشامیدن!
همچنین بسیاری از دسرها، شیک‌ها، بستنی‌ها و کیک‌ها حاوی درصد بسیار بالایی از شکر هستند که برای افراد دیابتی مضر است.
انسان طبیعتاً حریص است و نمی‌خواهد این فرصت را از دست بدهد.
طبخ بسیاری از این غذا‌ها مستلزم استفاده از مقادیر بسیار بالایی از روغن است که صرفنظر از مقدار مصرفی، بسیاری از آن‌ها به خودی خود ناسالم هستند.
این افزودنی‌ها برای سلامت انسان بسیار مضر و برخی از آن‌ها زمینه‌ساز بروز انواع مختلفی از سرطان هستند.
تعداد زیادی از رستوران‌های فست‌فود وجود دارد که فضایی غیربهداشتی بر روند طبخ آن‌ها حاکم است.
اگر بخواهیم اثرات مضر فست‌فود را کامل کنیم، باید به جنبه‌های اجتماعی آن نیز بپردازیم که یکی از اثرات آن تضعیف بنیان خانواده است.
وعده‌های غذایی صبحانه، ناهار و شام زمانی هستند برای دور هم جمع شدن اعضای خانواده.
آن‌ها غذا را سفارش می‌دهند و در حالی که مشغول انجام کار‌های خود هستند (عموماً کار کردن با تلفن همراه، تبلت، رایانه و...) آن را می‌خورند.