خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پافشاری سید جلال برای جدایی؛ حسینی باز هم سر تمرین نرفت

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 10 بهمن 1403 - 12:18
یکی از مربیان تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری امروز هم در تمرین سرخ پوشان حاضر نشد.
پرسپوليس،حسيني،كادرفني،جلال،جدايي

به گزارش مشرق، تمرین امروز چهارشنبه ۱۰ بهمن تیم فوتبال پرسپولیس در حالی برگزار شد که سید جلال حسینی باز هم سر تمرین حاضر نشد تا جدایی او از جمع کادرفنی سرخ‌ها قطعی شود.
سید جلال از زمان حضور اسماعیل کارتال با وجود اینکه با باشگاه پرسپولیس قرارداد داشت و سرمربی جدید سرخ‌ها هم منعی برای حضور او نداشت اما خود حسینی تصمیم گرفت که در تمرینات حاضر نشود تا از جمع کادرفنی پرسپولیس جدا شود.
لازم به ذکر است که حسینی پس از پایان دوران بازیکنی خود و با گذراندن کلاس‌های مربیگری با مربیانی همچون یحیی گل محمدی، اوسمار ویه را و خوان کارلوس گاریدو کار کرد و اواخر هم به همراه کریم باقری هدایت موقت پرسپولیس را بر عهده داشتند.
باشگاه پرسپولیس هنوز به طور رسمی جدایی حسینی را اعلام نکرده است اما با شرایط موجود او را باید جدا شده از این تیم دانست.