خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دریادار سیاری: دیپلماسی دفاعی ایران موجب خنثی‌سازی توطئه استکبار جهانی شد

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 10 بهمن 1403 - 10:40
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه در ارتش به موضوع دیپلماسی دفاعی توجه خاصی می‌شود، گفت: تعامل با سایر کشورها نشان‌دهنده خنثی سازی استکبار جهانی در اجرای سیاست منزوی‌سازی ایران است.
ديپلماسي،دفاعي،كشورهاي،اسلامي،ايران،ارتش

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه دیپلماسی دفاعی از توانمندی‌های نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران است، افزود: ارتقای دیپلماسی را یکی از مؤلفه‌های قدرت می‌دانیم؛ بنابراین هرچقدر دیپلماسی دفاعی ما قوی‌تر باشد، نشان از قدرت تعامل و همکاری ما با کشورهای جهان است.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: دیپلماسی دفاعی ما در سطح نیروهای زمینی، پدافند و هوایی برقرار و در نیروی دریایی بیشتر از دیگر نیروها در جریان است.
وی با بیان اینکه در ارتش جمهوری اسلامی ایران به موضوع دیپلماسی دفاعی توجه خاصی می‌شود، گفت: ارتباط و تعامل ما با سایر کشورها نشان‌دهنده خنثی‌سازی استکبار جهانی در اجرای سیاست منزوی‌سازی ایران است.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی با خیلی از کشورهای جهان امروز ارتباط داریم و دیپلماسی دفاعی ما برقرار است، تصریح کرد: با کشورهای دنیا چندین رزمایش در حوزه‌های مختلف داشتیم؛ همچنین رفت و آمد هیئت‌های علمی، هیئت‌های صنعتی و حضور دانشجویان از کشورهای مختلف در ایران و حضور دانشجویان ما در دانشگاه نظامی کشورهای دنیا خود نشان از فعال‌بودن دیپلماسی دفاعی است.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش دید و بازدید ناوگروه‌های مختلف از بنادر کشورمان و اعزام ناوگروه‌های نداجا به کشورهای دنیا را ابعاد دیگری از دیپلماسی دفاعی برشمرد و با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران منزوی نمی‌شود، تصریح کرد: تلاش دشمنان این است که انقلاب اسلامی و کشورمان را منزوی کنند، اما راه به جایی نخواهند برد؛ چرا که ما اقدامات بسیار ارزشمندی در توسعه تعاملات با دیگر کشورها انجام دادیم.