خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیرو‌های حفتر از بازداشت دو شهروند ترکیه در لیبی خبر دادند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 00:50
نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر از بازداشت ۲ شهروند ترکیه‌ای به اتهام همکاری با شبه نظامیان در لیبی خبر دادند.
ليبي،خليفه،بازداشت،تركيه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر از بازداشت ۲ شهروند ترکیه‌ای به اتهام همکاری با شبه نظامیان در لیبی خبر دادند.
این در حالی است که مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد نیرو‌های ژنرال خلیفه حفتر موسوم به ارتش ملی لیبی ۶ شهروند ترکیه را بازداشت کرده اند.
وزارت امور خارجه ترکیه آزادی فوری اتباع بازداشت شده این کشور را در لیبی خواستار شد و اعلام کرد در غیر این صورت نیرو‌های خلیفه حفتر به «اهدافی مشروع» برای آنکارا تبدیل خواهند شد.
انتهای پیام/