خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۰ نفر در مازندران براثر سک‌گرفتگی مصدوم شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 بهمن 1403 - 14:00
ساری- مدیرکل پزشکی قانونی مازندران از افزایش ۲۶ درصدی مصدومان ناشی از سگ گرفتگی طی ۹ ماه امسال خبر داد و گفت: امسال ۱۳۰ نفر مصدوم شدند.
سگ،نفر،گرفتگي،گاز

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عباسی گفت: طی ۹ ماه امسال ۱۳۰ مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد افزایش داشت.
عباسی با بیان اینکه که از این موارد ۹۰ نفر مرد و مابقی زن هستند، افزود: بیشترین سن مصدومین ناشی از گاز گرفتگی سگ بین ۴۱ تا ۵۰ سال با ۳۱ نفر و کمترین سن زیر ۱۰ سال با ۱۴ نفر گزارش شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان تصریح کرد: بر اساس آمار ارجاعی از مراکز استان بیشترین آمار گاز گرفتگی سگ مربوط به شهرستان‌های تنکابن با ۲۲، آمل، ساری هر کدام با ۱۶ و چالوس با ۱۵ مورد کمترین آن مربوط به شهرستان‌های عباس آباد، کلاردشت، میاندورود با یک مورد گزارش شده است.
گفتنی است در سال گذشته ۱۲۳ مصدوم ناشی از گاز گرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که ۸۷ نفر مرد و ما بقی زن هستند.