مشکلی درتولید برق استان نداریم/ضرورت مدیریت مصرف انرژی در تابستان
تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تلاش ادارات مربوطه در خصوص برق تولیدی استان همزمان با فصل گرم سال گفت: مشکلی در تولید برق استان نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی به همراه مسئولان استانی و شهرستانی عصر امروز یکشنبه از مرکز دیسپاچینگ شمال غرب کشور در تبریز بازدید کرد.
پور محمدی در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران خواستار توجه مردم به صرفه جویی در استفاده از حملهای انرژی و به خصوص صنعت شد و افزود: مدیریت مصرف انرژی در همه اوقات سال به خصوص در تابستان ضروری است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بی توجهی در استفاده از برق بی انصافی در حق مردم استانی است، افزود: هیچ گونه مشکل جدی در زمینه تولید برق برای مردم استان نداریم ولی با این اوصاف باید مردم نهایت تلاش خود را برای صرفه جویی داشته باشند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم تا برق صنایع فعال در استان نیز قطع نشود، افزود: به دنبال به روز رسانی امکانات موجود در خصوص برق هستیم.
وی سپس با بیان اینکه تغییر ساعات فعالیت ادارات نیز در کاهش مصرف انرژی برق مؤثر بود، گفت: متأسفانه در برخی روزها فاصله بین تولید و مصرف برق در استان افزایش مییابد که بر همین اساس، تغییر شیفت و ساعت کاری ادارات در استان اجرایی شد.
پورمحمدی همچنین در پایان بر ضرورت رعایت الگوی مصرف تاکید کرد.