خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرهای خوبی در حوزه فضای مجازی در راه است؛ لزوم تقویت سکوهای داخلی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 بهمن 1403 - 21:40
رشت - دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید لزوم تقویت سکوهای داخلی گفت: خبرهای خوبی در حوزه فضای مجازی در راه است.
مجازي،فضاي،حوزه،شوراي،آقاميري،تقويت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امین آقامیری عصر یکشنبه در نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های فضای مجازی با حضور فعالان حوزه فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال گیلان اظهار کرد: دغدغه مندی در حوزه فضای مجازی در کشور وجود دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان اینکه مردم در حوزه فضای مجازی باید خدمات باکیفیت دریافت کنند، گفت: بررسی خدمات داخلی و ارتقا سطح ارائه خدمات به مردم در اولویت شورای عالی فضای مجازی بوده و از طرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وظیفه تأمین زیرساخت‌ها را بر عهده دارد.
آقامیری با بیان اینکه خبرهای تا پایان سال خبرهای خوبی در حوزه فضای مجازی در راه است، اضافه کرد: شورای فضای مجازی وظیفه سیاست‌گذاری دارد و سایر دستگاه باید در این حوزه کمک کنند.
وی با تاکید بر لزوم تقویت زیرساخت‌های فضای مجازی افزود: توسعه حکمرانی در فضا مجازی، افزایش دانش و آگاهی‌های عمومی و جامعه باید در اولویت قرار گیرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه زیرساخت‌های فضای مجازی به روزرسانی شود، گفت: دولت چهاردهم به شورای فضای مجازی نگاه و راهبرد حمایتی دارد.
آقامیری با تاکید بر لزوم تقویت سکوهای مجازی داخلی اضافه کرد: عدم کارایی سکوهای مجازی داخلی از سوی حاکمیت پذیرفتنی نیست و باید اصلاح و تقویت شود.