خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۲۰ سرباز نیجریه در حمله افراد مسلح

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 07 بهمن 1403 - 18:46
افراد مسلح با حمله به یک پایگاه ارتش نیجریه در شمال شرقی این کشور، ۲۰ سرباز را به قتل رساندند.
مسلح،حمله،ارتش،ايالت،نيجريه،سرباز

برخی منابع امنیتی و ساکنان محلی ایالت بورنو واقع در شمال شرقی نیجریه گفتند که در حمله افراد مسلح به یک پایگاه ارتش، ۲۰ سرباز کشته شدند.
به نقل از خبرگزاری رویترز، شاهدان عینی و سربازانی که از این حمله نجات یافته‌اند، گفتند که این حمله روز جمعه رخ داد و عناصر مسلح سوار بر کامیون‌هایی به ایالت بورنو وارد شده و به گردان ۱۴۹ ارتش در شهرک ملام-فاتوری حمله کردند.
یکی از سربازان نجات یافته گفت: افراد مسلح در یک حمله غافلگیرکننده منطقه را گلوله‌باران کردند ما سعی کردیم با آنها مقابله کنیم، اما پس از گذشت بیش از سه ساعت تبادل آتش، آنها توانستند فرمانده ما را کشته و اوضاع را به دست بگیرند؛ ۲۰ سرباز کشته و تعدادی نیز زخمی شدند.
یکی از اعضای شبه‌نظامیان محلی که برای کمک به ارتش تشکیل شده است، گفت که افراد مسلح تعدادی از ساختمان‌ها را به آتش کشیدند و ساکنان مجبور به فرار شدند.
عناصر مسلح گروه تروریستی بوکو حرام و گروه تروریستی داعش در غرب آفریقا هر از چند گاهی عملیات‌هایی را در ایالت بورنو انجام و نیرو‌های امنیتی و غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند.
پیشتر ارتش نیجریه روز جمعه اعلام کرده بود که در عملیات نیرو‌های آن طی هفته گذشته در مناطق مختلف شمال شرقی کشور، ۷۹ نفر فرد مسلح و آدم‌ربا کشته شدند.
منبع: ایرنا