خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای ۲۰۹۶ قلم لوازم ضروری بین نیازمندان خراسان‌جنوبی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 بهمن 1403 - 14:40
بیرجند- معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) از اهدای دو هزار و ۹۶ قلم لوازم ضروری بین خانواده‌های تحت‌حمایت این نهاد از ابتدای امسال خبر داد.
وسايل،مددجويان،ضروري،حمايت،گرمايشي،خانوارهاي،تأمين،بخاري،سام ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رضا حسینی با بیان اینکه خرید و اهدای لوازم ضروری زندگی به مددجویان با هدف تأمین بخشی از وسایل مورد نیاز و آسایش آنها انجام می‌شود افزود: در این راستا از ابتدای امسال دو هزار و ۹۶ قلم لوازم ضروری زندگی به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان بین مددجویان تحت حمایت توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه این وسایل از تولیدات داخلی که شامل کولر آبی بخاری گازی، یخچال، آبگرمکن گازی ماشین لباسشوئی و … بوده است خاطر نشان کرد: رفع فقر و محرومیت زدایی تقویت بنیه فرهنگی و توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت یکی از مهمترین رسالت‌های این نهاد است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان با اشاره به اینکه از این تعداد ۳۲۶ دستگاه بخاری گازسوز با اعتبار بیش از ۸۶۰ میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته‌امداد توزیع شده است گفت: این وسایل گرمایشی در فصل پاییز و هم‌چنین با آغاز فصل زمستان با هدف کمک به تأمین وسایل گرمایشی مددجویان با اولویت خانوارهای ساکن در مناطق محروم، سردسیر و مناطقی که تازه گازکشی شده اختصاص یافت.
حسینی ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی‌های انجام شده به منظور تامین نیازهای ضروری تمامی خانوارهای تحت حمایت ضمن قدردانی از مشارکت و همراهی، خیرین برای هم افزایی کمک‌های مردمی و ظرفیت‌های موجود در سازمان‌ها و نهادها نیاز به توجه هر چه بیشتر مسئولان است تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای ضروری اقشار آسیب‌پذیر جامعه باشیم.
وی با بیان این‌که امداد خراسان‌جنوبی آماده دریافت کمک‌های مردمی برای تهیه و تأمین وسایل منزل مددجویان از جمله وسایل گرمایشی است افزود: خیران و مردم نیکوکار می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی #۰۵۶*۸۸۷۷* و سامانه نیکوکاری به آسان‌ترین شکل ممکن و با گوشی همراه خود به خانوار تحت‌حمایت کمیته‌امداد و سایر اقشار آسیب‌پذیر استان مساعدت نمایند.