خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۷ واحد آلاینده در دامغان شناسایی شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 06 بهمن 1403 - 23:40
دامغان- رئیس اداره محیط زیست دامغان گفت: طی بازرسی‌های به عمل آمده، ۳۷ واحد آلاینده در این شهرستان شناسایی شدند.
زيست،محيط،دامغان،آلايندگي

علی آذرپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بازرسی‌های به عمل آمده از واحت های صنعتی و تولیدی شهرستان دامغان بیان کرد: بر اساس کنترل و پایش اداره محیط زیست شهرستان دامغان از واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی از ابتدای امسال تاکنون ۱۱۷ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این بازرسی‌ها تاکنون ۳۷ واحد آلاینده شناسایی شده است، افزود: از سوی اداره محیط زیست اخطاریه‌های چند ماهه برای رفع آلایندگی صادر شده است.
رئیس محیط زیست دامغان با بیان اینکه ۳۵ مورد از تذکرات محیط زیست به کارخانه‌ها در خصوص رفع آلایندگی اقدام کرده‌اند اما پرونده دو مورد به علت آلایندگی شدید به مراجع قضائی برای اقدام قضائی ارسال شده است.
آذر پور بیان کرد: این واحدها بیشتر در زمینه تولید فولاد و تصفیه خانه فاضلاب فعالیت داشتند.