خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزینه پرسپولیس با آلومینیوم تمدید کرد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 06 بهمن 1403 - 23:29
بهترین گلزن آلومینیوم اراک در لیگ بیست وچهارم به مدت یک فصل بیشتر در این تیم به میدان خواهد رفت.
آلومينيوم،باشگاه،كاظميان،اراك

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی باشگاه آلومینیوم اراک، روح‌الله اصغری مدیر تیم فوتبال آلومینیوم اظهار داشت: محمد امین کاظمیان که بهترین گلزن لیگ برتر است و مورد توجه بسیاری از تیم‌های مطرح قرار داشت، پس از مذاکره با باشگاه آلومینیوم اراک قراردادش را تمدید کرد.
وی ادامه داد: کاظمیان در تابستان گذشته قراردادش با آلومینیوم را به مدت دو فصل تمدید کرده بود، اما پس از مذاکرات جدید با باشگاه، آن را یک سال دیگر تمدید کرد.
مدیر تیم فوتبال آلومینیوم اراک یادآور شد: قرارداد امین کاظمیان با باشگاه آلومینیوم تا پایان فصل 06-1405 خواهد بود و روند تمدید قرارداد بازیکنان و جذب نفرات جدید طی روزهای آینده ادامه دارد.
به گزارش تسنیم، مدیرعامل آلومینیوم اراک پیش‌تر اعلام کرده بود که کاظمیان مورد توجه باشگاه پرسپولیس قرار دارد.
انتهای پیام/