خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم برخورد قانونی با زمین خواران در شهربابک

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 بهمن 1403 - 15:12
کرمان_امام جمعه شهرستان شهربابک گفت: زمین‌خواری یکی از چالش‌های عمده شهرستان شهربابک است و باید با متصرفان غیرقانونی اراضی دولتی برخورد قانونی صورت گیرد.
اراضي،شهرستان،شهربابك،روستاي،اسناد،نويدي،زين

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر انصاری، ظهر پنجشنبه در همایش وحدت، صلح و مهرورزی در شهربابک گفت: چرا یک نفر می‌تواند چندین هکتار از اراضی دولتی را به تصرف خود درآورد؟
این موضوع باید جدی گرفته شود و با این افراد به طور قانونی برخورد شود.
وی همچنین از شورای حفظ حقوق بیت‌المال شهرستان تقدیر کرد و گفت: بایستی پیگیری حل و فصل مشکلات روستای زین الدین و دیگر روستاها در دستور کار قرار بگیرد.
نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی نیز از لزوم تعیین تکلیف اراضی روستای ده زین الدین و چند روستای دیگر این شهرستان خبر داد.
غلامرضایی نویدی، گفت: شهرستان شهربابک باید به توسعه متوازن برسد و از این رو، تعیین تکلیف اراضی این شهرستان نیز باید در اولویت دستگاه قضائی و سازمان ثبت اسناد و املاک قرار بگیرد.
وی با اشاره به مشکلات اراضی در شهرستان شهربابک اظهار داشت: ۴۰ سال پیش، یک سری اراضی به مردم برای کشاورزی اختصاص داده شد که هنوز این زمین‌ها سند رسمی ندارند و همچنین در این شهرستان، اراضی مسکونی و دولتی در حوزه ثبت اسناد و املاک با مشکلاتی روبرو هستند.
نویدی، افزود: لازم است اسناد رسمی اراضی شهرستان شهربابک صادر شود تا از ورود پرونده‌های ملکی به دستگاه قضائی جلوگیری و از تشکیل پرونده‌های طویل و کثیر الشاکی پیشگیری شود.