خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام پروژه ساخت قطعات جدید بحران و ممتاز در بهشت معصومه(س)

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 بهمن 1403 - 17:40
قم- مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم از اتمام پروژه ساخت قطعات جدید بحران و ممتاز در بهشت معصومه (س) خبر داد.
نياركي،قطعه،قم،بحران،قبور،ممتاز

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سیف‌الدین نیارکی موسوی در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر ضرورت توسعه فضای دفن در شهر قم اشاره اظهار کرد: پروژه ساخت قطعات جدید بحران و ممتاز در بهشت معصومه (س) به طور کامل به اتمام رسیده است.
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری قم افزود: این پروژه شامل ساخت پنج هزار قطعه ممتاز با هزینه‌ای بالغ بر ۸۸ میلیارد ریال و ۵۰۰۰ قطعه بحران با بودجه ۹۲ میلیارد ریال می‌باشد.
وی تصریح کرد: طراحی این قطعات بر اساس استانداردهای روز انجام شده و شرایط مناسبی برای دفن متوفیان فراهم آمده است.
نیارکی عنوان کرد: در حال حاضر ده هزار قبر بیشتر از نیاز سالانه برای مواقع بحرانی آماده شده است تا در صورت وقوع حوادث طبیعی یا افزایش ناگهانی تقاضا، مشکلی در تأمین قبور پیش نیاید.
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری قم گفت: در قطعه بحران، امکاناتی جهت مدیریت شرایط اضطراری نظیر حوادث غیرمترقبه فراهم شده است.
نیارکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی در تأمین قبور وجود ندارد و تعداد آن‌ها به قدری است که نیازی به اقدامات خارج از عرف نخواهد بود.