خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبارزه با فساد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 بهمن 1403 - 21:58
قزوین- استاندار قزوین با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگ مبارزه با فساد است، گفت: تلاش برای عزت و اقتدار کشور و کار برای مردم و رفع مشکلات آنان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
قزوين،فرهنگ،ايثار،ترويج،شهادت،مشكلات،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوذری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در استانداری قزوین برگزار شد با اشاره به سن شهدای قزوین اظهار کرد: آرامش امروز کشور را مرهون جانفشانی همین نوجوانان و جوانانی هستیم که امروز حتی حضور در مزار آنان نیز آرامش بخش است.
وی با بیان اینکه دیدار با ایثارگران نیاز امروز مسئولان و یک ضرورت است انجام این دیدارها باعث خواهد شد تا مدیران راه را گم نکرده و مسیر درست را بروند.
استاندار قزوین خدمت به مردم را بهترین روش ترویج فرهنگ ایثار دانست و بیان کرد: استمرار راه این شهدا با تلاش برای عزت بخشی به کشور، انقلاب و اسلام ممکن خواهد بود و این همان چیزی است که شهدا برای آن جانفشانی کردند.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگ مبارزه با فساد است، اضافه کرد: تلاش برای عزت و اقتدار کشور و کار برای مردم و رفع مشکلات آنان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
نوذری حل مشکلات جامعه ایثارگری را یک امر واجب برای مدیران دانست و تصریح کرد: امضای تفاهم نامه برای رفع مشکلات مسکن، اشتغال و درمان ایثارگران در استان قزوین که امروز انجام شد گام مهمی در راستای خدمت رسانی به این قشر است.
استاندار قزوین افزود: همچنین باید در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام‌های مهمی از جمله تولید فیلم فاخر از شهدای استان قزوین از جمله شهید ابوترابی در دستور کار قرار بگیرد.