خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس بدون محروم به تراکتور رسید

مهر | ورزشی | سه شنبه، 02 بهمن 1403 - 19:40
تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار با تراکتور هیچ بازیکن محرومی را در ترکیب خود ندارد.
پرسپوليس،بازي،كارت،تراكتور،ذوب

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن در هفته شانزدهم لیگ برتر امروز سه شنبه دوم بهمن در ورزشگاه فولادشهر رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه تساوی خاتمه یافت.
فرشاد احمدزاده، محمدحسین کنعانی زادگان، مرتضی پورعلی گنجی و محمد خدابنده‌لو چهار بازیکن پرسپولیس بودند که در صورتی که در بازی امروز از داور کارت دریافت می‌کردند بازی با تراکتور را از دست می‌دادند.
هیچ یک از این نفرات در دیدار مقابل ذوب آهن کارت نگرفت و تنها علیرضا خدادادی و گئورگی گولسیانی از پرسپولیس کارت زرد دریافت کردند.
به این ترتیب پرسپولیس برای بازی با تراکتور در هفته هفدهم که روز یکشنبه ۷ بهمن و از ساعت ۱۸ برگزار خواهد شد، محرومی نخواهد داشت.