خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از لایه‌های داخلی جامعه در جهت تقویت فرهنگ عمومی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 بهمن 1403 - 19:30
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، گفت: در مقوله فرهنگ باید از لایه های داخلی جامعه و تشکل های مردمی در جهت تقویت فرهنگ عمومی استفاده شود.
فرهنگ،عمومي،شوراي،فرهنگي،تقويت،جامعه،هويت،مركزي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز در در نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی با اشاره به نقش شورای فرهنگی عمومی، اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی می‌تواند در جنگ ادراکی به عنوان یک نهاد تاثیرگذار عمل کند و نقش مهمی در موفقیت و پیروزی ما داشته باشد، جامعه امروز ایران اسلامی در شرایط جنگ ادراکی قرار دارد و در این شرایط توجه به مقوله فرهنگ و هویت می‌تواند راهگشا باشد.
وی افزود: در مقوله فرهنگ نباید تنها به لایه مدیریتی جامعه توجه کرد و نقش تشکل‌های مردمی را نادیده گرفت، بلکه باید از لایه‌های داخلی جامعه و تشکل‌های مردمی در جهت تقویت فرهنگ عمومی استفاده شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با تقویت ارزش‌ها و هنجارهای فرهنگی، شورای فرهنگ عمومی می‌تواند حس تعلق و هویت ملی را در جامعه تقویت کند.
این احساس تعلق می‌تواند در برابر تهدیدات خارجی و جنگ‌های فرهنگی مؤثر باشد.
مهدی زندیه وکیلی، استاندار مرکزی هم در این نشست، اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی از نمایندگان وزارتخانه‌ها، نهادهای دولتی و سایر ارگان‌های مرتبط با فرهنگ تشکیل شده است.
وی افزود: هدف از تشکیل شورای فرهنگ عمومی ارتقای فرهنگ عمومی، تدوین و تصویب برنامه‌ها و سیاست‌های فرهنگی است و اجرای این مصوبات می‌تواند به بهبود وضعیت فرهنگی جامعه و تقویت هویت فرهنگی کمک شایانی داشته باشد.
استاندار مرکزی با تاکید بر تقویت هر چه بیشتر دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی، خاطرنشان کرد: کمیته‌هایی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده می‌تواند اثرگذاری شورای فرهنگ عمومی را دو چندان کند.
انتهای پیام/711/