مشارکت و همفکری لازمه ایجاد تغییرات بنیادین در نظام سنجش
در نخستین گردهمایی رؤسای ادارات سنجش و ارزشیابی مهارت استان های سازمان فنی و حرفه ای کشور که دیروز و امروز (یکم و دوم بهمن) به میزبانی قشم برگزار شد، بر مشارکت و همفکری برای ایجاد تغییرات بنیادین در نظام سنجش و ارزشیابی مهارت تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، آموزش و مهارت به عنوان مؤلفهای مهم و اثرگذار در شاخصهای توسعه مطرح میشود و طبق نظر کارشناسان همدلی، همفکری و مشارکت مبنای اساسی کار سنجش و ارزشیابی است و این عوامل زمینهساز تحول در سازمان آموزش فنی و حرفهای به عنوان متولی در حوزه مهارتپروری خواهند بود.
گلوگاههای فساد در صدور گواهینامه فنی و حرفهای شناسایی شوند
سرپرست دفتر سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در نخستین گردهمایی رؤسای ادارات سنجش و ارزشیابی مهارت استانها دیروز و امروز (یکم و دوم بهمن) به میزبانی قشم با اشاره به اهمیت گواهینامههای مهارت بهعنوان نمایی از حیثیت سازمان، افزود: صدور گواهینامه مهارت یکی از مهمترین وظایف ما است و تکلیفی حساس و سنگین بر دوش ما قرار دارد.
حسین بابایان با بیان اینکه نقشه راه سازمان آموزش فنی و حرفهای بر اهمیت ایجاد و توسعه مراکز سنجش مهارت تأکید دارد، ادامه داد: در این راستا باید گلوگاههای فساد در فرآیند سنجش و صدور گواهینامه شناسایی و اصلاح شوند.
وی تاکید کرد: برای ایجاد تغییرات بنیادین در نظام سنجش و ارزشیابی مهارت، مشارکت و همفکری امری ضروری است.
سرپرست دفتر سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان کرد: همدلی، همفکری و مشارکت مبنای اساسی کار سنجش و ارزشیابی است و این عوامل زمینهساز تحول در سازمان آموزش فنی و حرفهای خواهند بود.
بابایان گفت: در 10 ماه گذشته، نزدیک به دو میلیون نفر در کشور متقاضی شرکت در آزمونهای سنجش مهارت بودهاند که از این تعداد، 86 درصد موفق به شرکت در آزمونها شده و یک میلیون و 135 هزار گواهینامه مهارت صادر شده است.
وی خاطرنشان کرد: این گردهمایی با هدف بهبود فرآیندهای مربوط به سنجش و صدور گواهینامههای مهارت برگزار شده و امیدوارم نتایج خوبی حاصل شود..
اجرای طرح وفاق برای ایران ماهر
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت ارتقای جایگاه سازمان، گفت: در این راستا طرح وفاق برای ایران ماهر با حضور بازیگران و تنطیمگران عرصه مهارتآموزی کشور برای اولین بار توسط سازمان آموزش فنی و حرفهای رونمایی خواهد شد.
فاطمه منصوری بیان کرد: برنامه اصلی سازمان آموزش فنیحرفهای، تقاضامحور شدن آموزشها است که ذیل این برنامه در کشور بیش از یکصد فرصت همکاری و سرمایهگذاری در آموزشهای فنی و حرفهای احصاء شده است.
وی خاطرنشان کرد: این فرصتهای همکاری و سرمایهگذاری با جذب شرکای راهبردی و قرار گرفتن آنها در زیست بوم اشتغال کشور، اعلام و اجرا خواهد شد.
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: ایجاد زنجیره ارزش مهارتآموزی و آگاهی از نقش مهارتآموزی در اشتغال، خلق بینش و خلاقیت با مشارکتجویی بین نهادها و بنگاههای اقتصادی میسر خواهد بود.
منصوری تصریح کرد: با توجه به اولویتها و برنامههای سازمان به ویژه در حوزه سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای، موضوع راهاندازی مراکز سنجش صلاحیت شغلی و حرفهای و نیز شناسایی گلوگاههای فسادخیز در فرآیند سنجش و صدور گواهینامه مهارت در کارگروههای تخصصی این همایش بصورت ویژه، مورد بررسی قرار گرفتند.
مهارتآموزی، عامل کلیدی توسعه کشور است
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان، گفت: آموزش و مهارت به عنوان مؤلفهای مهم و اثرگذار در شاخصهای توسعه مطرح میشود.
محمد بذرافشان بیان کردا: تجربههای کشورهای آسیای شرقی و دیگر کشورهایی که در مسیر توسعه پایدار حرکت میکنند، نشاندهنده جایگاه ویژه آموزش و انتقال دانش و مهارت است.
وی با اشاره به اهمیت سنجش مهارت به عنوان گلوگاه کلیدی در تبدیل دانایی به توانایی، مبارزه با فساد در این بخش را برای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور حیاتی دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان تصریح کرد: امیدوارم با بهرهگیری از خرد جمعی در این گردهمایی، نتایج مثبتی برای توسعه کشور و جامعه هدف به دست آید.
انتهای پیام/7558/