خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری نیازمند نیروی انسانی متخصص

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 بهمن 1403 - 18:30
رئیس کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد و دانش بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری، گفت: تمامی واحدهای تولیدی با مشکل تامین نیروی انسانی متخصص مواجه هستند.
بازرگاني،اتاق،نيروي،متخصص،چهارمحال،بختياري،حوزه،انساني،استان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ایمان اخوان امروز در جلسه کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد و دانش‌بنیان با تاکید بر اینکه پرورش نیروی انسانی متخصص یک مسئله کلیدی در تمامی حوزه‌ها است، اظهار کرد: تمامی واحدهای تولیدی با مشکل تامین نیروی انسانی متخصص مواجه هستند.
رئیس کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری یکی از صادرکنندگان نیروی انسانی متخصص است، خاطرنشان کرد: اما نیروی جایگزین برای این افراد متخصص به استان وارد نمی‌شود.
اخوان با تاکید بر اینکه تهیه بانک اطلاعاتی از نیروهای متخصص در چهارمحال و بختیاری یک ضرورت به شمار می‌رود، گفت: این ضرورت در کشور در حوزه دانش‌بنیان نیز احساس می‌شود.
رئیس کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری افزود: تربیت نیروی متخصص در تمامی حوزه‌ها یک مسئله حائز اهمیت است، عموما آموزش‌های کوتاه‌مدت برای پرورش نیروهای متخصص راهگشا نبوده و باید برای تربیت نیروها بر اساس نیازها، برنامه‌های آموزشی بلندمدت تدوین شود.
وی تاکید کرد: مقرر شد شناسایی استعدادهای برتر در حوزه‌های مختلف بر اساس استانداردها و الگوهای جهانی بومی‌سازی شده در دستور کار قرار بگیرد، همچنین یک بانک اطلاعاتی از نیازهای واحدهای تولیدی به‌عنوان گیرندگان خدمت در حوزه نیروی انسانی احصا شود و اتاق بازرگانی حلقه واسط در حوزه استعدادها و نیازها باشد.
بهره‌گیری از از ظرفیت نخبگان حوزه هوش مصنوعی
شهرام زارع، رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه اعلام کرد: ساختمان شماره 2 اتاق بازرگانی برای انجام مأموریت‌های جدید و تقویت برنامه‌های موجود پیش‌بینی شده است.
رئیس اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: احترام به فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان باید به‌عنوان گام نخست موفقیت در کسب‌وکارها در دستور کار قرار گیرد.
زارع افزود: نمایندگی صندوق ضمانت برای اولین بار در استان به اتاق بازرگانی واگذار شده است و در نظر داریم خدمات تجاری و بازرگانی مانند بیمه بین‌المللی، صرافی، حمل‌ونقل و غیره را در ساختمان شماره 2 به فعالان اقتصادی استان ارائه دهیم.
وی همچنین از راه‌اندازی مرکز خلاقیت و نوآوری در اتاق بازرگانی استان در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: از ظرفیت نخبگان حوزه هوش مصنوعی در این زمینه بهره‌گیری خواهد شد.
زارع با اشاره به ضرورت اصلاح قوانین کار خاطرنشان کرد: یکسان بودن حقوق و مزایای نیروی کارگری، فنی و کارمندی باعث می‌شود افراد ترجیح دهند در ادارات مشغول به کار شوند و این مسئله مشکلاتی را برای تأمین نیروی انسانی واحدهای تولیدی ایجاد می‌کند.
وی در پایان بر اهمیت استعدادیابی تأکید کرد و یادآور شد: برای تحقق این امر نیاز به امکانات داریم و سازمان فنی و حرفه‌ای می‌تواند در حوزه آموزش و استعدادیابی نقش موثری ایفا کند.
انتهای پیام/7540/