خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رجبی: به درخواست باقری به تمرین پرسپولیس رفتم/ آمادگی بازیکنان خوب است

فارس | ورزشی | یکشنبه، 09 تیر 1398 - 13:55
مربی بدنسازی گفت: به درخواست کریم باقری به تمرینات پرسپولیس رفتم و امروز اولین جلسه بدنسازی را برگزار کردیم.
باقري،بدنسازي،درمورد،تمرين،پرسپوليس،رجبي

مربی بدنسازی گفت: به درخواست کریم باقری به تمرینات پرسپولیس رفتم و امروز اولین جلسه بدنسازی را برگزار کردیم.
رجبی: به درخواست باقری به تمرین پرسپولیس رفتم/ آمادگی بازیکنان خوب است
پیمان رجبی در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد حضورش در تمرین پرسپولیس به عنوان مربی بدنساز، اظهار داشت: چون با خیلی از بچه‌ها مانند سیدجلال حسینی، حسین ماهینی و فرشاد احمدزاده کار کرده بودم به همین دلیل کریم باقری خواست که تا زمانی که تکلیف سرمربی تیم مشخص شود در تمرین حضور داشته باشم.
وی ادامه داد: کریم باقری از طریق دوستان به دنبال من بود و این ارتباط برقرار شد و امروز هم اولین جلسه تمرینی را برگزار کردیم.
مربی بدنسازی درمورد روند آمادگی بازیکنان گفت: ‌آمادگی بچه‌ها خیلی خوب است چون خودشان هم در این مدت به صورت انفرادی تمرین کردند و تا 70 درصد آمادگی دارند.
رجبی درمورد اینکه آیا درصورت انتخاب سرمربی جدید می‌تواند در این تیم ادامه دهد یا خیر، گفت: چیزی نمی‌دانم من فعلا به درخواست باقری کار می‌کنم و هر تصمیمی بگیرند درست خواهد بود.
فقط امیدوارم پرسپولیس در فصل آینده تیم خیلی خوبی داشته باشد.
خوشبختانه 70 درصد بازیکنان فصل قبل هم مانده‌اند و این کمک زیادی خواهد کرد.
وی که ورزشکار دوومیدانی بوده است درمورد اینکه آیا این رشته را هم پیگیری می‌کند یا خیر، گفت: خیلی وقت است که دومیدانی را دنبال نمی‌کنم چون بدنسازی کار می‌کنم و شاگردان زیادی از رشته‌های مختلف دارم.
انتهای پیام/ر