خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فردا؛ آخرین مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 02 بهمن 1403 - 10:30
متقاضیان خرید محصولات ایران خودرو که حساب خود را وکالتی کرده اند تا فردا (3 بهمن) می توانند با ورود به سامانه ikcosales.ir ثبت نام کنند.
P،متقاضيان،فروش،طرح،وكالتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام روابط عمومی ایران خودرو؛ مهلت ثبت نام در طرح جدید فروش 7 محصول ایران خودرو تمدید نمی‌شود و مبلغ 300 میلیون تومان مسدود شده به منظور افتتاح حساب وکالتی از 4 بهمن قابل برداشت است.
این طرح فروش که از 29 دی ماه آغاز شده شامل متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مشمولان جایگزینی خودرو‌های فرسوده است و متقاضیان عادی تا (30 دی) مهلت داشتند یکی از حساب‌های خود را با موجودی 300 میلیون تومان نزد بانک‌های عامل وکالتی کنند.
براساس این گزارش؛ دو محصول سورن‌پلاس XU 7 P و 207 با موتور TU 3 به صورت فروش فوق‌العاده با موعد تحویل 90 روزه و خودرو‌های دناپلاس دستی با موتور EF 7 P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورن‌پلاس XU 7 P و 207 دستی سقف شیشه‌ای به صورت پیش‌فروش با موعد تحویل چهار تا هشت ماهه عرضه شده است.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به سامانه ikcosales.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/