خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم بزرگداشت شهدای ترور در استان کرمانشاه برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 09 تیر 1398 - 13:02
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: مراسم بزرگداشت شهدای ترور استان کرمانشاه با حضور مسئولان و مردم شهیدپرور به ویژه خانواده شهدا و ایثارگران برگزار می‌شود.
كرمانشاه،شهيد،استان،آمريكا،اشاره،اسلامي،كشور،بازخواني،افشاي، ...

عباس سروری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با اشاره به هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی اظهار داشت: مراسم بزرگداشت 33 شهید ترور استان کرمانشاه روز سه‌شنبه 11 تیرماه در دفتر نماینده ولی‌فقیه استان با سخنرانی آیت‌الله مصطفی علما با حضور مسئولان و مردم شهیدپرور به ویژه خانواده شهدا و ایثارگران برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در این هفته مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله بهاء‌الدین عراقی، شهید اشرفی اصفهانی و دیگر شهدای ترور در استان کرمانشاه برگزار می‌شود گفت: شهید آیت‌الله بهاء‌الدین عراقی به دست منافقین کوردل در اوایل انقلاب به شهادت رسید که این شهید یک شخصیت برجسته و ممتاز در اخلاق، روحیه انقلابی، تواضع، بزرگ‌منشی و اجتهاد فوق‌العاده در امور دینی بود.
سروری با اشاره سالروز شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران با وفای امام(ره) در حادثه تروریستی حزب جمهوری اسلامی ایران، سوءقصد به جان مقام معظم رهبری توسط گروه‌های ضدانقلاب و منافقین با حمایت مستقیم آمریکا عنوان کرد: از 6 تا 12 تیرماه به عنوان هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی نامگذاری شده است.
وی افزود: امیدواریم در قالب افشای حقوق بشر آمریکایی، تمام سیاست‌های آمریکا مبنی بر فشار، تهدید، ظلم، ترور، مداخله نظامی و استعمار و استثمار ملت‌ها و کشورها برای مردم و جوانان و کسانی که در جریان این رویدادها نبوده‌اند بازخوانی شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به بلوکه شدن دارایی‌های کشور توسط استکبار جهانی بیان کرد: حادثه طبس و حوادث تروریستی در سراسر کشور، جنگ هشت ساله تحمیلی و عملیات مرصاد از دیگر حوادث و جنایات امریکا است.
وی عنوان کرد: سیاست آمریکا متکی به زور در زمان مذاکره، تهدید کردن قدرت نظامی یک کشور و مداخله نظامی و اعمال سیاست‌های قدرت طلبانه خود در آن کشور است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تأکید کرد: ملت ایران با تمام ترفندها و سیاست‌های پوشالی آمریکا آشنا هستند و نخواهند گذاشت که آمریکا روزی به میهن اسلامی دست درازی داشته باشد.
انتهای پیام/ ز