خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقد و بررسی «سرزمین سازها» در رادیو فرهنگ

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 09 تیر 1398 - 12:15
برنامه رادیو کتاب، امشب در بخش معرفی و بررسی کتاب خود به سراغ «سرزمین سازها» نوشته هومن بابک و نگار پدرام می‌رود.
كتاب،برنامه،راديو،كتابخوان،انيميشن،معرفي

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه رادیو کتاب امشب یکشنبه نهم تیرماه با حضور شایان حیدری و محمدرضا صادقی دو کودک کتابخوان به معرفی کتاب سرزمین سازها اختصاص دارد.
در این برنامه در گفت‌وگو با هومن بابک، کتاب معرفی و همچنین نقد و بررسی می‌شود.
همچنین در این برنامه گفت‌وگویی نیز با امیر هوشنگ معین کارگردان انیمیشن «گرگم و گله می‌برم» که برگرفته از داستانی با همین نام از افسانه شعبان نژاد است پخش می‌شود.
این انیمیشن برنده جایزه نیوفیس جشنواره مدیا آرت ژاپن شده است.
اخبار دنیای کتاب کودک و نوجوان با اجرای تینا جباری و آشنایی با کودکان کتابخوان اصفهانی نیز از بخش‌های دیگر برنامه رادیو کتاب است.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه رادیو کتاب را به تهیه‌کنندگی مونا توسلی ساعت ۱۹:۳۰ برروی موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز از رادیو فرهنگ بشنوند.