خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند اعتکاف ۱۴۰۳ به نام نوجوانان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 دی 1403 - 11:12
اعتکاف امسال با رشد ۲۰۰ درصدی حضور نوجوانان همراه بود که این نشان دهنده پویایی این میراث معنوی انقلاب اسلامی است.
اعتكاف،جوان،درصد،شور،نوجوان،روح،تبليغات،نسل،ديني

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اعتکاف بهترین زمان و فرصت برای تفکر، تعمق و اندیشه درباره فلسفه زیستن است، زیستنی که قطعاً هدفش عبادت حق تعالی است.
اعتکاف مهلتی برای عرض عبودیت است و دریدن ریسمان‌هایی است که روح انسان را اسیر مادیات می‌کند.
اعتکاف امسال شاید با سالهای پیش تفاوت معناداری داشت و آن هم به واسطه حضور پرشور دهه هشتادی و نودی ها بود که شور و حال خاصی به این مراسم معنوی داده بود.
حضوری که به گفته مسئولان امر نسبت به سال‌های گذشته رشد چند برابری داشته و نشان دهنده آن است که روح و جان نوجوان و جوان ایرانی با آموزه‌های دینی آمیخته شده و تبلیغات دشمنان برای نشان دادن دور بودن نسل جوان ایرانی از دین و آموزه‌های دینی باطل است و مسئولیت مسئولان مربوطه را برای حفظ این شور و عشق را سنگین‌تر می‌کند.
حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ویراستی با اشاره به آمار معتکفان سال جاری نوشت:
«این جمع الهی، امسال با رشد ۳۰ درصد به یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر رسید.
شورانگیز اینکه بیش از ۷۰ درصد معتکفین، نوجوان و جوان بودند.
شورانگیزتر که حضور نوجوانان، بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشت.
سپاس از این نسل با معنویت، از مردم باخدا و از زحمتکشان ستاد ملی اعتکاف و مجریان آن در ۸۷۰۰ مسجد؛ برای ساختن این شکوهِ نورانی.»
گیلان در حوزه جمعیت معتکف دانش آموزی رتبه پنجم کشور را کسب کرد