خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیربرنامه‌های بیل مذاکره با اینتر را تکذیب کرد

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 09 تیر 1398 - 11:14
فوتبال جهان - مدیربرنامه‌های بال ولزی تیم رئال مادرید خبر ملاقاتش با سران باشگاه اینتر را تکذیب کرد.
بيل،بارنت،اينتر،مادريد،رئال،باشگاه،خريد،مونيخ

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه آس اسپانیا، جاناتان بارنت مدیر برنامه گرث بیل خبر اخیر شبکه اسپورت‌مدیاست ایتالیا مبنی بر ملاقات وی با باشگاه اینتر برای مذاکره درباره انتقال این بازیکن به نراتزوری را رد کرد.
تابستان امسال بیش از هر زمان دیگری جدایی بیل از رئال مادرید محتمل به نظر می‌رسد به خصوص که این باشگاه برای تأمین بودجه‌ای که صرف خرید بازیکنان جدیدش کرده باید گروهی دیگر را بفروشد.
بیل هم یکی از آن بازیکنانی است که زین‌الدین زیدان سرمربی رئالی‌ها به آنها گفته در برنامه‌هایش برای فصل آینده جایی ندارند.
پیش از این مطبوعات بریتانیایی گزارش کرده بودند که باشگاه بایرن مونیخ برای خرید بیل تماس‌هایی با رئال مادرید داشته اما بارنت سریعاً این شایعه را رد کرد و احتمال اینکه رئال مادرید حاضر شود بیل را به صورت بازیکن قرضی به تیم دیگر بدهد را در حد صفر دانست.
حالا نوبت رسانه‌های ایتالیایی شده که درباره آینده بیل گمانه‌زنی کنند و اکنون زمزمه انتقال او به اینتر شنیده می‌شود اما بارنت شخصاً این موضوع را تکذیب کرد.
او در گفت‌و‌گو با سایت «اینتردپندنتزا» اظهار داشت: چیزهایی که درباره بیل گفته شده است صحت ندارد.
علاوه بر اینتر، منچستریونایتد دیگر مقصد احتمالی است که برای بیل نام برده شده است که البته اقدام شیاطین سرخ برای خرید او مشروط به فروش پل پوگبا خواهد بود.
در همین حال بایرن مونیخ هم بعد از خداحافظی فرانک ریبری و آرین روبن به یک بال جدید نیاز دارد که می‌تواند بیل را به یکی از گزینه‌های این تیم تبدیل کند.
انتهای پیام/