خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان تزریق واکسن آنفولانزا تا آخر فصل سرما

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 26 دی 1403 - 16:40
رئیس انجمن داروسازان تهران با اشاره به موجود بودن واکسن آنفولانزا در داروخانه‌ها، گفت: امکان تزریق این واکسن تا آخر فصل سرما وجود دارد.
آنفولانزا،واكسن،تزريق،داروسازان

بهمن صبور رئیس انجمن داروسازان تهران، گفت: واکسن‌های آنفولانزا هر سال برای استفاده در همان سال تولید می‌شوند و معمولاً از مرداد ماه همان سال تا پایان سال آینده تاریخ انقضا دارند که بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت تا پایان فصل سرما امکان تزریق وجود دارد.
وی ادامه داد: واکسن آنفولانزا بهتر است قبل از ورود به فصل سرما تزریق شود، اما با توجه به شیوع موج دوم آنفولانزا این واکسن بین داروخانه‌های سراسر کشور توزیع شده و افراد در معرض خطر مانند بیماران تنفسی، سالمندان، زنان باردار و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، می‌توانند این واکسن را تهیه و تزریق کنند.
رئیس انجمن داروسازان تهران، به مردم توصیه کرد با توجه به آلودگی هوا و شیوع سویه جدید آنفولانزا، نکات بهداشتی را ر عایت کنند و ماسک بزنند.
منبع: مهر