خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران توسط آمریکا اقدامی وحشیانه بود

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 09 تیر 1398 - 09:59
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدام آمریکا در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران کاری وحشیانه بود، گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از هموطنان بی گناه در این حادثه به شهادت رسیدند.<br/>
تهران،شوراي،شهر،اسلامي،عضو

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدام آمریکا در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران کاری وحشیانه بود، گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از هموطنان بی گناه در این حادثه به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس حجت نظری عضو شورای اسلامی شهر تهران در صد و پنجاه و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۱۲ تیرماه سالگرد شلیک به هواپیمای مسافربری ایران از سوی آمریکا است.
وی افزود: آن اقدام اقدامی وحشیانه از سوی آمریکایی ها بود که بیش از ۲۰۰ نفر از هموطنان بی گناهمان به شهادت رسیدند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: امسال این اقدام همزمان شد با سقوط پهپاد آمریکایی و این جای بسی خوشحالی دارد.
نظری گفت: هرچند که همزمان با این پهپاد یک هواپیمای با سرنشین هم در آسمان ایران حضور داشت اما ما با اقدامی جوانمردانه از سرنگونی آن هواپیما خودداری کردیم.
وی تصریح کرد: از مسؤولان می خواهم تا از این دلاورمردانی که اقدام به سرنگونی پهپاد آمریکایی کردند تقدیر و تشکر کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: به نظر می رسد باید در تهران و فرودگاه امام خمینی یادبودی برای قربانیان آن حادثه در سالهای قبل ساخته می‌شد.
انتهای پیام/