خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۹ هزار نفر از مرز مهران طب سه روز گذشته تردد کردند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 دی 1403 - 12:12
ایلام-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام گفت: طی سه روز گذشته ۳۹ هزار و ۲۷۱ نفر از مرز بین المللی مهران تردد کرده‌اند.
مرز،مهران،تردد،مسافر

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدزاهدین چشمه خاور با اشاره به افزایش چشمگیر تردد زائران در آستانه ولادت حضرت علی (ع)،اظهار کرد: از این تعداد تردد مسافر از مرز بین المللی مهران ۹ هزار و ۷۴۷ ورود و ۲۳ هزار و ۷۳۸ نفر مسافر ایرانی نیز از کشور خارج شده‌اند.
وی افزود: همچنین در این بازه زمانی (سه روز گذشته) ۲ هزار و ۲۹۸ مسافر خارجی به مرز مهران وارد و سه هزار و ۴۸۸ نفر از این مرز خارج شده‌اند.
وی با تاکید بر روان بودن تردد در مرز مهران، خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص‌های سالنامه آماری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مرز مهران همچنان عنوان پرترددترین مرز زمینی کشور را به خود اختصاص داده است.
چشمه خاور افزود: ۱۰ درصد از کل جمعیت کشور از طریق مرز مهران برای زیارت عتبات عالیات تردد می‌کنند که نشان از اهمیت و محبوبیت این مرز در میان زائران است.