خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کویت به زودی سفارت خود را در سوریه بازگشایی می‌کند

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 25 دی 1403 - 11:12
وزیر خارجه کویت از بازگشایی قریب‌الوقوع سفارت کشورش در سوریه خبر داد.
سوريه،كويت،خارجه،سفارت،لبنان

به گزارش مشرق، «عبدالله الیحیا» وزیر خارجه کویت روز دوشنبه اعلام کرد که به زودی سفارت این کشور در سوریه بازگشایی خواهد شد.
وی بار دیگر بر رویکرد کشورش در حمایت از ملت سوریه تاکید کرد و گفت: حمایت از لبنان و سوریه در دست بررسی است و کمک‌های کویت به ملت سوریه ادامه دارد و رو به افزایش است.
بنابر گزارش روسیا الیوم، وزیر خارجه کویت همچنین اظهار داشت: تدابیر لازم برای سفر به لبنان در دست انجام است.
یک منبع مسؤول در وزارت خارجه کویت در تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۱۲ اعلام کرد که کویت تصمیم گرفته که سفارت خود در دمشق را بسته و به دیپلمات‌های خود در آنجا دستور خروج از سوریه را داده است.
این اقدام در راستای همسویی با دیدگاه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و در سایه وخامت اوضاع امنیتی سوریه در آن زمان بود.