خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انشعاب استفاده‌کنندگان غیرقانونی از برق جمع‌آوری می‌شود

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 25 دی 1403 - 10:41
شرکت توانیر با صدور ابلاغیه‌ای اعلام کرد که استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمزدارایی، منجر به پیگیرد قانونی و جمع‌آوری انشعاب دائمی برق واحد متخلف خواهد شد.
برق،انشعاب،استخراج،توانير،غيرمجاز،صدور،اقدام،گزارش،ابلاغيه

به گزارش مشرق، شرکت توانیر با صدور ابلاغیه ای، بر جمع‌آوری دائمی انشعاب استفاده‌کنندگان غیرقانونی از برق برای استخراج رمزدارایی تأکید کرد.
متن ابلاغیه توانیر بدین شرح است: "نظر به اثر مخرب استفاده غیر مجاز از انشعاب‌های برق برای استخراج رمز دارایی در تحمیل خسارت عمده به شبکه و تاسیسات برق در سطح کشور مقتضی است در صورت کشف استفاده غیرمجاز از انشعاب قانونی به منظور استخراج رمزدارایی، ضمن محاسبه بهای برق مصرفی براساس رویه‌های دستورالعمل ابلاغی مورخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ معاون محترم وزیر نیرو و اصلاحیه‌های بعدی، نسبت به صدور صورتحساب و اخطار پرداخت فوری برای مشترکین مذکور اقدام و در صورت عدم پرداخت ظرف ۱۵ روز از تاریخ صدور اخطاریه، وفق جز ب ماده ۱-۵۲-۴ آیین نامه تکمیلی تعرفه‌های برق نسبت به جمع آوری دائم و ابطال انشعاب برق مشترک مذکور اقدام شود.
بدیهی است علاوه بر اقدام فوق ذکر انجام سایر اقدامات قانونی و قضایی در خصوص این مشترکین الزامی بوده و واگذاری انشعاب جدید نیز مستلزم بررسی شرایط فنی شبکه و پس از اخذ تضامین و تعهدات مکفی برای عدم تخلف مجدد خواهد بود.
براساس این گزارش، برای هموطنانی که نسبت به معرفی مراکز و افرادی که به طور غیرمجاز رمزدارایی استخراج می‌کنند، به ازای گزارش هر دستگاه ماینر غیرمجاز یک میلیون تومان تا سقف ۵۰ میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده و هموطنان می‌توانند گزارشهای خود را از طریق سامانه ۳۰۰۰۵۱۲۱ به شرکت توانیر اعلام کنند."