خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان بررسی بخش اول بودجه تا اصلاح انتخابات شوراها - تسنیم

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 24 دی 1403 - 15:30
نمایندگان مجلس امروز جلسه علنی داشتند که ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه را بر طرف و مصوباتی نیز درباره انتخابات شوراها داشتند.
لايحه،اصلاح،جلسه،بودجه،نمايندگان،ايرادات،علني،مسلح،نگهبان،ني ...

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان امروز پیش از آغاز جلسه علنی، جلسه غیر علنی و غیر رسمی درباره موضوع قانون انتخابات شوراها داشتند که پس از آن جلسه به ریاست قالیباف علنی شد و ادامه رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال 1404 و ارزیابی طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات شوراهای شهر و روستا در دستورکار نمایندگان قرار داشت.
*قالیباف: شهر موشکی سپاه اقتدار کشور را به نمایش گذاشت
در ابتدای این جلسه قالیباف در نطق پیش از دستور خود با توجه به برگزاری رزمایش‌های مختلف از سوی نیروهای مسلح طی روزهای اخیر عنوان کرد: برگزاری رزمایش‌ها از جمله رزمایش غرورآفرین پدافند هوایی 1403 نیروهای مسلح با محوریت نیروی پدافند هوایی ارتش، رزمایش بزرگ 110هزارنفری راهیان قدس در تهران و رونمایی از جدیدترین شهر موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روزهای اخیر جلوه‌های جدیدی از اقتدار و توان دفاعی و رزمی کشور را به نمایش گذاشت و به دشمنان کشور عزیزمان عزم جدی و توان بازدارنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نشان داد، قدردان زحمات شبانه‌روزی تمام مجاهدان نیروهای مسلح هستیم و به آنها خداقوت می‌گوییم و دوام توفیقات آن‌ها را از خداوند متعال مسئلت داریم.
*رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه
پس از آن نمایندگان وارد دستورکار اول شده و ایرادات و ابهامات شورای نگهبان نسبت به لایحه بودجه سال آتی را بررسی کرده اصلاحات لازم را انجام و مصوباتی داشتند از جمله نمایندگان با اصلاح لایحه بودجه راهکارهایی را جهت بهینه‌سازی و کاهش مصرف فرآورده‌های نفتی تعیین کردند.
همچنین در مصوبه‌ای دیگر نرخ استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده کالاهای نفتی بر اساس نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده کالای تولیدی آن واحد محاسبه می‌گردد.
در ادامه جلسه با اصلاح جزء (1) بند(ث) تبصره(8) لایحه بودجه سال 1404، ساز و کار معافیت‌های واحدهای آموزشی دولتی از پرداخت هزینه‌های آب، برق و گاز اصلاح شد.
بنابراین گزارش، با مصوبه بهارستان نشینان نحوه تسویه بدهی‌های دولت از طریق مولدسازی اصلاح شد.
علاوه بر این با موافقت وکلای ملت، بانک مرکزی مکلف شد 340 هزار میلیارد تومان برای قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن اختصاص دهد.