خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳ هزار واحد مسکونی بوکان نیازمند مقاوم سازی است

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1403 - 23:40
ارومیه- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی گفت: ۱۳ هزار و ۵۱۴ واحد مسکونی در روستاهای این شهرستان وجود دارد که سعی در مقاوم سازی همه آنها داریم.
مسكن،روستايي،بوكان،مقاوم،واحد،بنياد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مقدم شنبه شب در جلسه با فرماندار و مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بوکان با بیان اینکه سه هزار واحد مسکن روستایی این شهرستان مقاوم سازی شده است، اظهار کرد: سه هزار واحد مسکن روستایی در شهرستان بوکان شامل ۲۲ درصد مجموع واحدها مقاوم سازی شده است.
وی با بیان اینکه ۱۳ هزار و ۵۱۴ واحد مسکونی در روستاهای این شهرستان وجود دارد که سعی در مقاوم سازی همه آنها داریم، ادامه داد: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی مسکن روستایی در بوکان در مقابل میانگین استانی از درصد پایینی برخوردار است.
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی با بیان اینکه ۲۵۸ هزار و ۴۴۵ واحد مسکن روستایی در استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر ۹۳ هزار و ۱۲۲ واحد روستایی بالغ بر ۳۶ درصد در استان مقاوم سازی شده است.
وی یادآور شد: بنیاد مسکن با ارائه تسهیلات مقاوم سازی و مشارکت مردم در مسیر مقاوم سازی مسکن روستایی گام برمی‌دارد که همکاری مردم در اجرای آن حائز اهمیت است.
فرماندار بوکان نیز در این دیدار اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۰۴ هزار مترمربع آسفالت در معابر روستایی محقق شد که رکوردی بی‌نظیر در جهاد خدمت‌رسانی است.
خشایار صنعتی افزود: اجرای طرح هادی در روستاهای بوکان در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و در انجام این طرح، نقش دهیار و شورای روستا بسیار مهم بوده و امید است سرپرست جدید اداره بنیاد مسکن بوکان در اجرای برنامه‌ها در روستاها اهتمام ویژه داشته باشند.