خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه‌ها از زمینه‌سازی برای ایجاد نارضایتی مردم جلوگیری کنند

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1403 - 14:46
زنجان-نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان به ایجاد رضایت و حل مشکلات مردم در دستگاه‌ها تأکید کرد.
زنجان،استان،ايجاد،حسيني،رضايت،نماينده،اشاره،مردمداري،تبيين،ا ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی، ظهر شنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان اظهار کرد: کشوری هستیم که دشمن داریم و جریان‌های گوناگون نمی‌خواهند قوت، پیشرفت و آرامش ما را ببینند.
وی با اشاره به اینکه وعده صادق یک و دو باید امت آمادگی خود را نشان می‌داد، خاطرنشان کرد: به تعبییر مقام معظم رهبری سوخت موشک‌ها حضور مردم در صحنه است.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان ضمن تأکید بر هوشیاری و بصیرت در همه اقشار عنوان کرد: نباید جوری سخن بگویم که مردم و افراد انقلابی در رفتار دچار اختلال شوند.
وی با بیان اینکه اگر در گذشته در سیاست خارجی آمریکا اولویت اول تقابل با چین، دوم روسیه و سوم ایران بود، یادآور شد: اکنون در اولویت بندی تغییر ایجاد شده و تصور می‌کنند اگر ایران را از سر راه بردارند معادلات با روسیه و چین نیز تنظیم می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با تاکید بر اینکه ناگوار است که دستگاه‌های اجرایی خلاف محاسبات ولی امر عمل کنند، افزود: این مهم باید در همه امور مد نظر قرار گیرد و در جهاد تبیین باید لحاظ شود.
حسینی با اشاره به تغییرات استراتژیکی روی داده در منطقه و دنیا به لحاظ اولویت‌ها، افزود: این شرایط باید برای مردم تبیین و فرمایش مقام معظم رهبری به خوبی عملیاتی شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان بر لزوم توجه به اجرای درست قوانین و مردمداری و جلوگیری از بروز ناضایی در جامعه تاکید کرد و کفت: مردمداری مساله مهمی است که می‌توان در اجرای امور حتی اگر توان حل مسائل را نداریم با یک لبخند رضایت ایجاد کرد.
حسینی با اشاره به اینکه برخی از اختلالات تابع مسائل کلی کشور است و در برش استانی ایجاد نشده، خاطرنشان کرد: اما به گونه‌ای نیست که نتوانیم رضایت نسبی به‌وجود بیاوریم و باید از زمینه‌سازی برای بروز سایر نارضایتی‌ها جلوگیری کنیم.
وی به ایجاد رضایت در حوزه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: باید مشکلات را از سر راه مردم برداریم.