خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام صادق (ع) ریشه اسلام را حفظ کرد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | شنبه، 08 تیر 1398 - 21:11
تولیت آستان قدس رضوی گفت: زمان امام صادق (ع) به معنی واقعی کلمه یک هجوم و تهاجم فرهنگی وجود داشت که خطرش برای دین و اسلام از خطر معاویه و یزید کمتر نبود.
امام،صادق،دين،اسلام،توليت،عزاداران،صلابت،شبهات

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در اجتماع عزاداران مدرسه علمیه آیت الله خویی (ره) گفت: زمان امام صادق (ع) به معنی واقعی کلمه یک هجوم و تهاجم فرهنگی وجود داشت که خطرش برای دین و اسلام از خطر معاویه و یزید کمتر نبود، امام صادق (ع) در یک چنین شرایطی از دین و قرآن صیانت کرد.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: اگر نبود آن مبارزه‌ها، سعه صدر و علم لدنی امام صادق (ع) و اگر نبود تربیت یافتگان مکتب این امام همام، هجمه ملحدین و مشرکین در آن دوران ریشه اسلام را بر باد داده بود، امام صادق (ع) لباس رزم پوشید و در میدان فرهنگ و مبارزات علمی با شبهات در دفاع از اسلام وارد میدان شد.
وی ادامه داد: بعد دیگر شخصیت امام صادق (ع) مبارزات ایشان با حضور ظلم و جور بود، اینگونه نبود که آن حضرت تنها در برابر سیل شبهات اعتقادات و فتنه‌ها ایستادگی کنند، بلکه امام صادق (ع) با همان قوت و صلابت که از اعتقادات مردم مرزبانی و دین خدا را حفظ کردند و در برابر طاغوت و حاکمان جور و ظلم نیز با قاطعیت و صلابت ایستادگی کردند.
انتهای پیام/ م
اجتماع عزاداران امام صادق (ع)