خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایانه مرزی «کوزه رش» سلماس بزودی راه اندازی می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 دی 1403 - 12:46
ارومیه - استاندار آذربایجان غربی گفت: راه اندازی پایانه مرزی «کوزه رش» سلماس که مورد توافق ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه قرار گرفته بزودی راه اندازی می شود.
منطقه،سلماس،رش،كوزه،اقتصادي،مرزي،پايانه،بازديد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی پیش از ظهر پنجشنبه در سفر به سلماس و بازدید از مرز کوزه رش سلماس با بیان اینکه مرز کوزه رش سلماس یکی از مرزهای اقتصادی با کشور ترکیه است که تلاش داریم در راستای توافق با کشور همسایه این پایانه مرزی به عنوان ظرفیت کم نظیر اقتصادی بزودی راه اندازی شود.
وی با بیان اینکه در جهت تسریع در بازگشایی پایانه مرزی کوزه رش امروز به این منطقه آمده‌ام چرا که با فعال شدن پایانه مرزی کوزه‌رش شاهد توسعه و آبادانی منطقه خواهیم بود، گفت: مرز کوزه رش شهرستان سلماس یکی از مرزهای اقتصادی است که با گشایش آن شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود و این موضوع در دستور کار دولت است.
رحمانی در ادامه سفر یه شهرستان سلماس از زیرساخت‌های سازمان منطقه ویژه اقتصادی سلماس بازدید و با تاکید بر تسریع در حل مسائل و مشکلات پیش روی این پروژه‌ها گفت: برخی از موانع برداشته شده و زمان بدی لازم برای اقدامات دستگاه‌های متولی صورت گرفته و امیدواریم شاهد خبرهای خوشی برای مردم منطقه باشیم.
وی گفت: از مردم بابت تأخیر در اجرای پایانه مرزی کوزه رش و منطقه ویژه اقتصادی که ظرفیت‌های بی نظیری هستند عذرخواهی می‌کنیم و قطعاً در دوره جدید با جدیت به دنبال حل مشکلات این پروژه‌ها خواهیم بود.
استاندار آذربایجان غربی در جمع مردم کوزه رش به مطالبات مردمی در خصوص بازگشایی پایانه مرزی کوزه‌رش پاسخ داد و به مطالبات اهالی این منطقه پاسخ گو شد.
استاندار آذربایجان غربی با بازدید از نقاط مرزی این منطقه به دیدار مرزبانان مستقر در این پاسگاه رفته و از تلاش‌های آنان در حراست از مرزهای جمهوری اسلامی ایران و ایجاد امنیت پایدار در منطقه قدردانی کرد.
استاندار آذربایجان‌غربی در این بازدید هدف اصلی سفر به شهرستان سلماس را بازدید از مرز کوزه رش و منطقه ویژه اقتصادی سلماس عنوان کرد و گفت: فعال شدن این پروژه‌ها می‌تواند به عنوان یک مزیت در حوزه اقتصادی و تجاری باشد.