خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۴۰۰ هکتار از اراضی ملی در ایلام رفع تصرف شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 08 تیر 1398 - 13:10
ایلام - بازرس کل استان ایلام گفت: سال گذشته سه هزار و ۴۸۱ هکتار از اراضی ملی در استان رفع تصرف شده است.
بازرسي،استان،ايلام،بالغ،اجرايي،حوزه

عیسی هواسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا رای و محکومیت قطعی برای پرونده ای صادر نشود ما نمی توانیم آنها را رسانه ای کنیم.
وی بیان داشت: استخدامهای غیرقانونی ادارات یکی از دغدغه های اصلی بازرسی استان است ولی متاسفانه خلاء قانونی موجود و بهانه ی نیروی شرکتی بودن راه گریزی را برای برخی مدیران ایجاد کرده است.
هواسی عنوان کرد: در سال ۹۷ بیش از ۷۲ بازرسی موردی توسط بازرسی استان انجام شده و بیش از ۵۱۲ مورد تذکر و ۱۸۸ توصیه به دستگاه اجرایی انجام شده است.
بازرس کل استان ایلام افزود: ۸۴ درصد تذکرات و ۱۰۰ درصد پیشنهادات نیز اجرایی شده اند.
وی با اشاره به اینکه بازرسی استان در سال ۹۷ بر بالغ بر ۸۵۰ معامله نظارت مستقیم داشته و به ۸۸۱ شکایت نیز رسیدگی کرده است، گفت: در حوزه شهرستان ایلام سه هزار و ۴۸۱ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شده است.
هواسی افزود: در نتیجه ی بازرسی های صورت گرفته در سال ۹۷ بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال به بیت المال عودت داده شده است.
وی گفت: در سال جاری بازرسی های ویژه ای برای زیرساخت های حوزه ی وزارت نفت پیش بینی شده که بزدودی آغاز می شود.