خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلیات لایحه قانون مدیریت بحران در صحن علنی مجلس تصویب شد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 18:31
رئیس مدیریت بحران کشور گفت: هفته گذشته لایحه قانون مدیریت بحران در صحن علنی مجلس مطرح و کلیات آن تصویب شد.
بحران،مديريت،استان،تومان،برآورد،خسارت،رئيس،كشور،نجار،تأمين

رئیس مدیریت بحران کشور:
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، اسماعیل نجار رئیس مدیریت بحران کشور امروز در جمع خبرنگاران ضمن تشکر از دستگاه‌های امدادرسان استان، اظهار داشت: خوشبختانه بزرگ‌ترین موضوع مثبت این حادثه سیل‌زدگی این بود که به خاطر هشدار‌های هواشناسی و اقداماتی که انجام‌شده بود، تلفات جانی نداشت.
وی افزود: در خسارت سیل گذشته در پلدختر ما بر اساس برآورد دستگاه‌های اجرایی استان، این برآورد را بررسی و به دولت منعکس کردیم و در آن سفر گذشته که به استان داشتم یک میلیارد تومان به‌صورت نقدی فقط برای کار‌های ضروری تخصیص دادیم که ظرف مدت ۲ روز این پول به استان رسید.
رئیس مدیریت بحران کشور عنوان کرد: برخی مطبوعات گفتند برای این‌همه خسارت فقط یک میلیارد تومان تخصیص داده‌شده؟
که در پاسخ می‌گوییم این‌یک میلیارد برای اقدامات اولیه و کار‌های ضروری بوده وگرنه ۱۰۰ میلیارد خسارت برآورد شده است.
وی بیان کرد: آخرین مبلغی که برای کرمانشاه در نظر گرفتیم همان رقم را نیز برای لرستان اعمال کردیم یعنی ۵۰ میلیون تومان تسهیلات که ۵ درصد برای بازسازی خانه شهروندانی که تخریب‌شده در نظر گرفتیم و رقم شش میلیارد تومان نیز بلاعوض در نظر گرفته شد؛ ۱۰ میلیون تومان هم معیشتی می‌دهیم و باز هم ۲ میلیون دیگر معیشتی می‌دهیم.
نجار تصریح کرد: در بخشی از قسمت‌های استان، خسارت‌های دامی داشتیم که گفتیم آن خسارت‌ها را هم برآورد کنند تا جایی که میسر باشد کمک می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه ما در بحث‌های خسارتی این است که هرجایی خسارت دیدیم هزینه‌هایش را تأمین کنیم، اما دولت مشکل نقدینگی دارد و نمی‌تواند همه برآورد‌هایی که انجام می‌شود را تأمین کند.
رئیس مدیریت بحران کشور گفت: قبول داریم که روند معمول تأمین اعتبار برای حوادث کند و پیچیده است و باید به‌سرعت این پول در اختیار استان‌ها قرار گیرد.
وی اظهارداشت: در زمان حادثه باید از تمام امکانات موجود در منطقه حادثه‌دیده استفاده شود و حتی اگر لازم شد از استان‌های معین هم کمک بگیریم، بخش خصوصی نیز موظف است در زمان بحران امکانات خود را به میدان آورد و اگر به‌طور عمد از این کار امتناع کند ما می‌توانیم آن بخش را به دستگاه قضا معرفی کنیم.
نجار با اشاره به لایحه مدیریت بحران، افزود: پس از ماه‌ها بررسی در کمیسیون‌های مختلف مجلس، هفته گذشته لایحه قانون مدیریت بحران در صحن علنی مجلس مطرح و کلیات آن تصویب شد و تاکنون نیز ۱۵ بند آن به تصویب رسیده و در روز یکشنبه نیز بقیه بند‌ها بررسی خواهد شد.
انتهای پیام/ب