خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۶ دستگاه استخراج رمز ارز در بستک هرمزگان جمع‌آوری شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 16 دی 1403 - 14:00
بندرعباس- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: تعداد ۱۲۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در مانور مشترک شرکت توزیع برق با عوامل انتظامی و امنیتی در شهرستان بستک جمع‌آوری شد.
برق،غيرمجاز،گزارش،ماينر،تأسيسات،رمز،ارز

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کریمیروز یکشنبه با اشاره به اینکه این دستگاه‌های غیرمجاز از ۶ مرکز در شهرستان بستک جمع آوری شده است، اظهار کرد: به دلیل ناترازی در تولید و مصرف برق، تولید برق نیروگاه‌های کشور دچار مخاطره شده است.
وی استخراج رمز ارز غیرمجاز را موجب تخریب تأسیسات برق دانست و تصریح کرد: برداشت غیرمجاز برق ضمن تخریب تأسیسات از جمله تابلو و ترانس برق و لوازم مشترکان به دلیل بروز نوسان و افت ولتاژ، مشکلاتی در عرضه برق ایجاد می‌کند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان همچنین از شهروندان خواست در صورت اطلاع از اماکن مشکوک به فعالیت ماینر، مراتب را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ با ذکر آدرس پیامک و یا با مراجعه به سامانه ثبت گزارش رمز ارز غیرمجاز به نشانی www.tavanir.org.ir ماینرهای غیرمجاز را اعلام کنند.
وی ضمن تاکید بر حفظ محرمانه بودن اطلاعات گزارش دهندگان، اظهار کرد: شهروندان با شناسایی و گزارش هر دستگاه ماینر فعال، ضمن کمک به پایداری شبکه برق و جلوگیری از نوسانات و خسارت‌های احتمالی، پاداش ۱۰ میلیون ریالی دریافت خواهند کرد.