خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزارت بهداشت به شیوع ویروس جدید در یکی از کشورها

مهر | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 16 دی 1403 - 13:40
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه جدیدی درمورد اپیدمی ویروس جدید نداشته است.
بهداشت،اعلام،سازمان،جهاني،بيماري،پاندمي

به گزارش خبرگزاری مهر، قباد مرادی سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه جدیدی درمورد اپیدمی ویروس جدید نداشته است.
وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس مقررات بهداشتی بین‌المللی (IHR) اگر یک بیماری در یک منطقه شیوع زیادی داشته باشد باید به سازمان جهانی بهداشت اعلام شود تا این سازمان پس از بررسی‌ها، اعلام وضعیت پاندمی یا همه گیری کند.
وی افزود: اعلام پاندمی جدیدی از سوی یک کشور، رسمی نیست و تنها زمانی رسمیت می‌یابد که سازمان جهانی بهداشت پس از بررسی‌های تخصصی، این وضعیت را اعلام کند.
اعلام وضعیت پاندمی یک بیماری بدون طی مراحل آن از سوی سازمان جهانی بهداشت، باعث ترس و نگرانی مردم می‌شود.
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه همه کشورهای دنیا متعهد هستند که وقتی یک مشکل بزرگ بهداشتی یا اپیدمی بیماری دارند به سازمان جهانی بهداشت اعلام کنند، گفت: سازمان جهانی بهداشت بلافاصله پس از اعلام کشورها مبنی بر اپیدمی یک بیماری در جهان، بررسی‌های تخصصی را انجام می‌دهند و نسبت به اطلاع رسانی به کشورهای جهان یا مناطق شش گانه خود اقدام می‌کند.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، مرادی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های واگیر دار به ویژه بیماری‌های تنفسی و فصلی را مهم دانست و گفت: با رعایت اصول ساده بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک و شستشوی مداوم دست‌ها می‌توان از ابتلاء به این بیماری‌ها تا حد زیادی پیشگیری کرد.