سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در پایتخت پاکستان ممنوع شد

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 08 تیر 1398 - 10:44
دولت پاکستان به منظور حفظ محیط زیست و ظاهر شهرهای خود، استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در اسلام آباد را ممنوع اعلام کرد.
پاكستان،شهرها،اسلام،زيست،محيط،قانون،پلاستيكي

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از جیو تی وی، دولت پاکستان در اقدامی جالب استفاده از کیسه‌های پلاستیکی را از تاریخ 14 اوت( 23 مرداد) در اسلام آباد ممنوع کرد.
گزارش‌ها حاکی است هر گونه تولید، توزیع و استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در اسلام آباد ممنوع است و افرادی که این قانون را نقض کنند بین 5 هزار تا 500 هزار روپیه جریمه خواهند شد.
«زرتاج گل» وزیر محیط زیست پاکستان در این خصوص گفت: این قانون به زودی سراسری خواهد شد و قصد داریم ابتدا این ممنوعیت را در اسلام آباد اجرایی کنیم.
وی تصریح کرد: به تمام کارخانه های مرتبط نیز در این خصوص دستورات لازم ابلاغ شده و آنها موظف هستند در تولیدات خود پلاستیک کمتری استفاده کنند.
زرتاج گل افزود: حفاظت از محیط زیست و پاکیزه نگاه داشتن شهرها یکی از خواسته های جدی حزب تحریک انصاف است و در این راستا باید دست به تغییراتی در قانون زده شود.
وزیر محیط زیست پاکستان تاکید کرد: به زودی قوانین خاصی نیز برای حفظ نظافت و تمیزی نهرهای آب که از داخل شهرها عبور می کنند تصویب می شود.
ایالت پنجاب پاکستان پر آب ترین نقطه این کشور است و ده ها رود کوچک و بزرگ از گوشه و کنار آن جاری هستند که تعدادی از آنها در مسیر خود از داخل شهرها عبور می کنند.
انتهای پیام/.