سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این ماشین ایران‌خودرو در یک روز ۵۰ میلیون تومان ارزان شد!

اعتماد | همه | یکشنبه، 16 دی 1403 - 12:06
قیمت ری‌را در یک هفته اخیر روند نزولی را در پیش گرفته و از جایگاه گران‌ترین خودرو بازار با قیمت دو میلیارد سقوط کرد. قیمت‌ ری‌را با کاهش ۵۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید.
تومان،قيمت،بازار

قیمت ری‌را در یک هفته اخیر روند نزولی را در پیش گرفته و از جایگاه گران‌ترین خودرو بازار با قیمت دو میلیارد سقوط کرد.
قیمت‌ ری‌را با کاهش ۵۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید.
کد خبر: 693400 | ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ ۱۲:۰۰:۱۷
ری‌را بار دیگر در بازار خودرو افت قیمت شدیدی را تجربه کرد.
به گزارش فرارو؛ قیمت ری‌را در یک هفته اخیر روند نزولی را در پیش گرفته و از جایگاه گران‌ترین خودرو بازار با قیمت دو میلیارد سقوط کرد.
قیمت‌ ری‌را با کاهش ۵۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید.
اطلس دیگر خودرویی بود که در بازار امروز پنج میلیون تومان ارزان شد و ۵۸۵ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.
کوییک و ساینا همچنان ارزان‌ترین سواری بازار خودرو هستند که ۴۵۵ میلیون تومان فروخته می‌شوند.
پژو پارس XU ۷ p مدل ۱۴۰۳ از سوی فروشندگان ۷۷۵ میلیون تومان قیمت خورده است و تارا اتوماتیک V۴ بدون تغییر قیمت یک میلیارد و 65 میلیون تومان به فروش می‌رسد.