سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوی آرام در اکثر مناطق کشور/ کاهش ۷ تا ۱۰ درجه‌ای دما در نوار شمالی از فردا

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 08 تیر 1398 - 09:42
براساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی روز شنبه در اکثر مناطق کشور جوی آرام پیش بینی می‌شود.
كشور،بعدازظهر،دوشنبه،شرق،شمال،روز،هواشناسي

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی روز شنبه در اکثر مناطق کشور جوی آرام پیش بینی می‌شود.
به تدریج از روز یکشنبه جریانات شمالی بر روی دریای خزر تقویت شده و همراه با عبور امواج تراز میانی جو از نوار شمالی کشور در بعدازظهر یکشنبه و روز‌های دوشنبه و سه شنبه سبب بارش باران، گاهی رعد وبرق و کاهش ۷ تا ۱۰ درجه‌ای دما در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی خواهد شد.
بیشینه بارش طی بعدازظهر یکشبنه و روز دوشنبه در گیلان و غرب مازندران رخ خواهد داد.
در این مدت دریای خزر مواج است.
بیشتر بخوانید:جوی آرام و پایدار در غالب مناطق کشور + جدول
در روز‌های دوشنبه تا چهارشنبه به ویژه در ساعات بعدازظهر در شمال شرق، شرق و استان‌های سمنان، جنوب تهران، شمال و شرق اصفهان و یزد وزش باد شدید و احتمال خیزش گردو خاک پیش بینی می‌شود.
انتهای پیام/
آخرین وضعیت آب وهوای کشور در ۸ تیر ۹۸ + جدول