خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غفور بازهم امتیازآورترین بازیکن شد

فارس | ورزشی | جمعه، 07 تیر 1398 - 21:01
پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران عنوان امتیازآورترین بازیکن دیدار تیم‌های ایران و صربستان را به خود اختصاص داد.
25،امتياز،ملي،تيم،ايران

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی والیبال ایران در نخستین بازی از هفته پنجم رقابت‌های لیگ ملت‌های 2019 از ساعت 18:30 به میزبانی بلغارستان به مصاف صربستان رفت که این مسابقه با نتیجه 3 بر یک و با امتیازهای 25 بر 23، 26 بر 28، 25 بر 22 و 25 بر 19 به سود شاگردان کولاکوویچ خاتمه پیدا کرد.
در پایان این مسابقه امیر غفور، پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران با کسب 25 امتیاز عنوان امتیازآورترین بازیکن میدان را به خود اختصاص داد.
پس از وی سید محمد موسوی موفق به کسب 12 امتیاز برای ایران شد.
در صربستان هم سرکو لیسیناچ توانست به تنهایی 17امتیاز برای تیم ملی کشورش به دست بیاورد.
شاگردان ایگور کولاکوویچ فردا در دومین دیدار خود از هفته پنجم رقابت‌های لیگ ملت‌های 2019 باید از ساعت 22:10 به وقت تهران به مصاف بلغارستان میزبان بروند.
انتهای پیام/