بمباران مواضع ارتش سوریه در ادلب توسط نیروهای ترکیه
وزارت دفاع ترکیه به بهانه پاسخ به حملات ارتش سوریه، امروز مواضع نیروهای سوری را در ادلب بمباران کرد.

وزارت دفاع ترکیه به بهانه پاسخ به حملات ارتش سوریه، امروز مواضع نیروهای سوری را در ادلب بمباران کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع ترکیه امروز جمعه از بمباران مواضع ارتش سوریه خبر داد.
این وزارتخانه ترکیه اعلام کرد که نیروهای ترکیهای حاضر در ادلب، «به صورت مؤثر، مواضع [نیروهای] نظام [سوریه] را هدف قرار دادند».
خبرگزاری آناتولی به نقل از این نهاد گزارش داد که نیروهای ارتش سوریه روز گذشته «پست دیدبانی شماره 10 ترکیه واقع در منطقه کاهش تنش» را بمباران کردهاند.
وزارت دفاع ترکیه همچنین روز گذشته مدعی شد که حملات نیروهای سوری به پست دیدبانی شماره 10 ترکیه باعث کشته شدن یک سرباز و زخمی شدن سه نفر دیگر شده است.
این وزارتخانه با انتشار بیانیهای ادعا کرد که نیروهای ارتش سوریه با حملات توپخانهای و خمپارهای «که ظاهرا عمدی است»به این پست دیدبانی حمله کردند.
ریاست ستاد مشترک ارتش ترکیه نیز وابسته روسیه در سفارت مسکو در آنکارا را فرا خواند و مدعی شد که «پاسخ به این حمله، سخت خواهد بود».
در همین ارتباط، وزارت دفاع ترکیه 26 خرداد ماه گذشته مدعی شد که نیروهای ارتش سوریه منطقه نهم دیدهبانی این کشور در مناطق کاهش تنش در استان ادلب را هدف حمله توپخانه قرار دادند.
بنا بر این ادعا، مقر دیدهبانی ترکیه در منطقه «تل بازان» با توپخانه هدف قرار گرفته بود.
وزارت دفاع ترکیه تأکید کرد که این حمله عامدانه بوده و نیروهای ترکیهای حاضر در این مرکز دیدهبانی با «سلاح سنگین» پاسخ این حمله را دادهاند.
ترکیه همچنین اعلام کرد که تحولات منطقه را کاملا تحت نظر دارد و در این خصوص اقدامات لازم را از طریق روسیه انجام خواهد داد.
تا کنون ارتش و دولت سوریه واکنشی به این خبر نشان ندادهاند.
طبق توافق کشورهای ترکیه، روسیه و ایران استان ادلب و شمال حماه ذیل توافق «منطقه کاهش تنش» تعریف میشوند.
طبق این توافق ترکیه ۱۲ پست دیدهبانی و ایران و روسیه مجموعا هشت پست دیده بانی در ادلب ایجاد کردند.
ترکیه تعداد نقاط دیدهبانی خود را به ۲۰ مرکز افزایش داده است.
ارتش سوریه معتقد است که آنکارا مراکز دیدهبانی خود را به جای نظارت بر آتشبس به مکانی برای پشتیبانی تسلیحاتی و لجستیکی از تروریستها در ادلب تبدیل کرده است.
در پنجم خرداد گذشته، منابع خبری وابسته به معارضان سوریه از ورود حجم وسیعی از سلاح و مهمات از ترکیه به داخل سوریه خبر دادند و اعلام کردند که این سلاحها قرار است به دست «جبهة النصره» برسد.
درگیریها در استان ادلب از ۱۶ اردیبهشت گذشته با نقض مکرر توافق کاهش تنش از سوی تروریستها شدت یافته است.
انتهای پیام/م