خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردی آب رودخانه کرج جان جوان ۲۵ ساله را گرفت

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 07 تیر 1398 - 12:07
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرج گفت: بی احتیاطی و عدم توجه به هشدارها باعث شد جوان ۲۵ ساله‌ای در اثر هایپوترمی (کاهش دمای بدن و اختلال در عملکرد اندام‌ها) جان خود را در رودخانه کرج از دست بدهد.
رودخانه،كرج،جسد،عمليات،احمر،هلال،سد،سقوط،جان

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرج گفت: بی احتیاطی و عدم توجه به هشدارها باعث شد جوان ۲۵ ساله‌ای در اثر هایپوترمی (کاهش دمای بدن و اختلال در عملکرد اندام‌ها) جان خود را در رودخانه کرج از دست بدهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر البرز، سید فتح‌الله هاشم‌نژاد، اظهار کرد: با توجه بارش‌های سال جاری و آب شدن برف، پر شدن مخزن و دبی خروجی زیاد سد کرج که حدود ۳۰ متر مکعب در ثانیه است، این رودخانه خروشان و آب آن سرد شده است.
وی افزود: به خاطر سرما و خروشان بودن آب، افراد سقوط کرده در دقایق اولیه وارد شوک می‌شوند و و در اثر برخورد با سنگ و اجسام داخل رودخانه جان خود را از دست می‌دهند.
هاشم‌نژاد با اشاره به اینکه طی مدت اخیر ۹ هموطن جان خود را در اثر سقوط در این رودخانه از دست دادند، اظهار کرد: بی احتیاطی، عبور از عرض رودخانه و گرفتن عکس سلفی باعث شده هموطنان در رودخانه سقوط کنند.
وی اضافه کرد: به همت نجاتگران جمعیت هلال احمر، عوامل آتشنشانی، بخشداری و مردم محلی، جسد شش تن کشف شده و عملیات برای جستجوی سه جسد دیگر ادامه دارد.
هاشم‌نژاد در خصوص آخرین غرق شدگی در رودخانه کرج، تصریح کرد: با کشف جسد جوان ۲۵ ساله در رودخانه کرج نجاتگران و عوامل اورژانس عملیات احیا را آغاز کردند اما به خاطر کاهش شدید دمای بدن، عملیات احیا مؤثر نبود.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا نشستی با حضور مدیر بحران فرمانداری و رئیس سد امیرکبیر برگزار و مقرر شد تا اقدامات لازم برای کاهش دبی سد انجام شود تا عملیات برای جستجوی جسد فرد غرق شده در محدوده پل چوبی انجام شود.
این مسئول در پایان از هموطنان خواست با توجه به هشدارها از ورود به رودخانه‌ها، گرفتن عکس سلفی و شنا خودداری کنند.
انتهای پیام