خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف آمریکا از تنش با ایران تنها فروش سلاح و گرفتن امتیاز از برخی کشورهاست

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | جمعه، 07 تیر 1398 - 11:15
نخست وزیر اسبق پاکستان گفت:هدف آمریکا از اعزام ناوهای جنگی به آب‌های منطقه تقویت سناریوی ایران‌هراسی برای کشورهای عربی و فراهم کردن مقدمه فروش سلاح همچنین گرفتن امتیازات ویژه از این کشورهاست.
ايران،پاكستان،وزير،آمريكا،اسبق،منطقه،كشور

نخست وزیر اسبق پاکستان گفت:هدف آمریکا از اعزام ناوهای جنگی به آب‌های منطقه تقویت سناریوی ایران‌هراسی برای کشورهای عربی و فراهم کردن مقدمه فروش سلاح همچنین گرفتن امتیازات ویژه از این کشورهاست.
هدف آمریکا از تنش با ایران تنها فروش سلاح و گرفتن امتیاز از برخی کشورهاست
«میر هزار‌خان کهوسو» نخست وزیر اسبق پاکستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس با اشاره به برخی تحولات منطقه از جمله در خلیج فارس اظهار داشت: هدف آمریکا از اعزام ناوهای جنگی به آب‌های منطقه تشدید ایران هراسی کشورهای عربی و فراهم کردن مقدمه فروش سلاح همچنین گرفتن امتیازات ویژه از این کشورهاست.
نخست وزیر اسبق پاکستان گفت: آمریکا به خوبی می‌داند که جنگ با ایران هیچ سودی برای این کشور ندارد و پیروزی نهایی با این کشور نیست بنابراین هدفش از حضور در آب‌های منطقه فقط وارد آوردن فشار به تهران همچنین دنبال کردن سیاست‌های خصمانه خود است.
وی افزود: ایران نیز به دنبال جنگ با آمریکا نیست اما هشدار می‌دهد که به خوبی می‌تواند از مرزهای خود دفاع کند.
نخست وزیر اسبق پاکستان بیان کرد: سفر انجام شده وزیر امور خارجه ایران به اسلام‌آباد علاوه بر گسترش روابط همه جانبه بین دو کشور نقش موثری در حل مناقشات منطقه‌ای دارد.
وی افزود: عربستان همواره در تلاش است علیه ایران اقداماتی انجام دهد و در چنین شرایطی مشخص شدن مواضع تهران از جانب ظریف کمک می‌کند پاکستان بهتر بتواند در این زمینه تصمیم‌گیری کند.
هزارخان تصریح کرد: پاکستان روابط خوبی با عربستان و ایران دارد بنابراین می‌تواند نقش موثری برای کاهش تنش بین دو کشور ایفا کند.
انتهای پیام/ح