خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود فضاهای آموزشی جنوب استان بوشهر جبران می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 تیر 1398 - 18:53
بوشهر - مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: تلاش می‌شود با اجرای طرح‌های مختلف، کمبود فضاهای آموزشی جنوب استان بوشهر جبران شود.
استان،توسعه،سازمان،بوشهر،نوسازي،مدارس،پروژه،آموزشي،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه تجهیز مدارس کشور از پروژه های آموزشی جم اظهار داشت: از رییس نوسازی، توسعه و تجهز مدارس کشور به خاطر نگاه ویژه به استان بوشهر و تخصیص اعتبارات عمرانی و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی تشکر و قدردانی میکنم.
وی افزود: با کمک مسئولان اجرای شهرستان جم و با نگاه به اولویت‌های سازمان برای تکمیل پروژه های آموزشی در سطح استان به دنبال ساماندهی و تکمیل پروژه‌های مدرسه سازی هستیم.
وی تصریح کرد: به مشکلات و کمبود های حوزه جنوب استان بوشهر واقف هستیم که با توجه به منابع اعتباری به دنبال کاهش مشکلات این حوزه هستیم.
مرادی عنوان کرد: در برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی که به سازمان ارایه دادیم وضعیت سرانه ها، تراکم ها و فضای تخربی اعلام کردیم که نیاز به تخصیص اعتبار دارد.
توسعه فضاهای آموزشی
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه باید در جذب و سازماندهی نیروی انسانی بروز باشیم، بیان داشت: با سیل عظیمی از تقاضای انتقال همکاران در عسلویه رو به رو هستیم که نمی شود همه آنها را پوشش بدهیم.
غلامحسین حسینی ابراز امیدواری کرد: با همکاری ریس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و استان و دیگر همکاران در مجموعه های مختلف با اتمام پروژه ها و جبران کمبود ها شاهد اول مهری، با مهر و عطوفت باشیم.