خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتانیاهو: یمن را هدف قرار می‌دهیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 02 دی 1403 - 22:58
نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرد تل‌آویو به یمن حمله خواهد کرد.
يمن،هدف،جنبش،مناطق،قرار

باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالفضل هاشمی - رژیم صهیونیستی با هدف نشان دادن توحش خود در حال هدف قرار دادن مناطق مختلف در خاورمیانه است.
یمن یکی از این مناطق است که اکنون صهیونیست‌ها به دنبال هدف قرار دادن زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی آن هستند.
بر این اساس، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد: همان طور که ما پیش‌تر علیه نیرو‌های نیابتی ایران در منطقه عمل کردیم، علیه جنبش انصارالله یمن نیز اقدام خواهیم کرد.
سخنان اخیر نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که جنبش انصارالله به تازگی موفق به هدف قرار داد تل آویو با موشک بالستیک شده است.
سخنگوی جنبش انصارالله یمن ساعاتی قبل از ساقط کردن یک جنگنده اف ۱۸ نیروی هوایی آمریکا بر فراز دریای سرخ خبر داد که در تلاش بود به یمن حمله کند.
عربستان سعودی که پیش‌تر خود به مدت چندین سال درگیر جنگ در یمن بود پیش‌تر به آمریکا و متحدانش درباره حمله به این کشور و تبعات آن هشدار داده بود.
منبع: الجزیره